Nader kennismaken?

Graag zijn we bereid u nader kennis te laten maken met ons hospice. Dat kan op verschillende manieren.

Presentaties

Op verzoek verzorgen wij informatiebijeenkomsten voor groepen belangstellenden, zoals verenigingen, kerkgemeenten, ouderenbonden, vrouwenclubs, in de zorg werkzame collega’s of leerlingen van zorgopleidingen.

Twee medewerkers verzorgen de presentatie, een verpleegkundige en een zorgvrijwilliger. Zij vertellen over de gang van zaken, zoals: voor wie is het hospice bestemd? Waarom kiest iemand voor wonen in een hospice? Hoe wordt dat dan geregeld en betaald? En hoe ziet het leven in een hospice er uit? 

Natuurlijk is er alle ruimte voor het beantwoorden van uw vragen.

De presentatie kan plaatsvinden op een door u opgegeven locatie, overdag of in de avonduren, voor een klein of wat groter gezelschap.


Documentaire

Ook kunnen we samen kijken naar de documentaire ’Er mot helemaal niks’ waarin drie bewoners worden gevolgd tijdens hun verblijf bij ons. Bekijk hier de trailer.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan deze presentaties; alleen voor gastlessen op scholen vragen we een bijdrage. Omdat Stichting Het Clarahofje volledig afhankelijk is van giften, stellen we een donatie bijzonder op prijs.

 

Rondleiding

U bent ook van harte welkom in Het Clarahofje, voor een gesprek en rondleiding door het huis. Als u telefonisch een afspraak maakt, zorgen we dat we alle tijd en aandacht voor u hebben.

Maandelijks is er een Open Huis, waar u van harte welkom bent, zonder aanmelding vooraf.

 

Heeft u interesse? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Telefoon 0113-242600 of 06-10956301.